Δευτέρα

Όσο σκέφτεστε "πίσω" απο ταμπέλες

Όσο σκέφτεστε "πίσω" απο ταμπέλες, θα έχετε την ψευδάισθηση της "ελευθερης επιλογής" ενω στην ουσία διαλέγετε μια απο τις Χ καλοστημένες παγίδες τους... Τι σημασία έχει αν επιλέξω να υποστηρίξω την κουρτίνα 1 (π.χ. "αγανακτισμένοι") την κουρτίνα 2 (π.χ. "άμεση δημοκρατία") ή την κουρτίνα 3 (π.χ. "συντατική λαικη εθνοσυνέλευση") αν ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ υποστηρίζουν το δόγμα μη-βιας που βολέυει τους 298;

Και φυσικά,... όσο βλέπει ο κόσμος ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλάει για τον εαυτό του, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ξέρουν ότι η σιχαμένη πολιτική σκηνή βρίσκεται πίσω απο όλα αυτά! Ε, εγώ σας εξηγώ ΓΙΑΤΙ το νιώθετε αυτό αλλά ενδεχομένως δεν μπορείτε να το εξηγήσετε!

Ο μόνος τρόπος να δεις κάτι καινούργιο στον ορίζοντα, είναι να κάτσεις κάτω και να σκεφτείς ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!! Ούτε καν με τους φίλους σου. Αν πιστέυεις ότι τα αιτήματα του κόσμου είναι τόσο διαφορετικά... θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ όταν δεις πόσος κόσμος θέλει να δει τον GAP και τους άλλους 299 φυλακή!


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!
Ανώνυμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στον Έρωτα τον Πόλεμο και το Διαδίκτυο όλα επιτρέπονται
εκτός από τα greeklish, θα τα "κρεμάμε" επί τόπου!