Πέμπτη

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ
ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΟΛΗ ΓΕΝΟΠ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ BONUS ΠΟΥ ΑΦΕΙΔΩΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ. NA ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ …ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΑ ΤΣΟΥΓΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ.
Η ΔΕΗ ΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ!!
Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100%( ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ;).
Η ΔΕΗ ΧΟΡΗΓΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ , ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,ΣΤΡΑΤΟ, ΟΤΑ,(ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ). ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΕΙΣΕΙΣ ΑΣΚΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΠ,ΚΛΠ. Ο ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΕΙΕΣ ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!

ΝΤΙΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στον Έρωτα τον Πόλεμο και το Διαδίκτυο όλα επιτρέπονται
εκτός από τα greeklish, θα τα "κρεμάμε" επί τόπου!